У неділю, 8 вересня, на колишній ставці "Вервольф" під Стрижавкою відбулась реконструкція бою за німецьке місто Вісмар. Більш ніж дві сотні реконструкторів відтворили події останніх днів другої світової війни.

Проти німецьких загарбників виступила червона армія та союзники. Учасники бою не шкодували набоїв. Стріляли з гвинтівок, кулеметів та гармат. Усі представники армій – у автентичних одностроях, які були пошиті за лекалами

Реконструкція відбувалась в рамках фестивалю "Жива історія". На неї організатори витратили 200 тисяч гривень.

Як повідомляв Знай.ua у Британії зробили жорстку заяву про Другу світову.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, Знай.ua повідомляв, що біля Антарктиди знайшли затонулу субмарину Гітлера: які таємниці хотів забрати в могилу фюррер.

Також Знай.ua писав, що стало відомо, у армії Гітлера було 150 тисяч євреїв: таємниці Німеччини, які руйнують вщент "арійську теорію".