Від початку осені у Вінниці вкрали три велосипеди Nextbike, зі станцій муніципального вело прокату. За фактами правопорушень поліцейські відкрили кримінальні провадження. Вдалося повернути тільки два байка. Велосипед з номером 78452, який забрали зі станції у "політеху" досі не знайдено.

Про це повідомив представник Nextbike Олександр Царевский:

"Це дуже болюче для мене повідомлення. З 30 серпня по 9 вересня було викрадено 3 велосипеди Nextbike. Завдяки небайдужим громадянам, допомоги ситуаційного центру ВГР, оперативним діям поліції знайдено 2 велосипеда.

Велосипед з номером 78452 був викрадений в ніч з 8 на 9 вересня зі станції 9122 що на студентській. Велосипед досі не знайдений, тому будемо вдячні за будь-яку інформацію, яка допоможе в його розшуку."

Вінничанин зазначає, що з 30 серпня по 9 вересня внаслідок неправомірних дій громадян - спроби викрадення велосипедів, пошкоджені станції, пошкоджені стійки, пошкоджені велосипеди, Nextbike отримав збитків приблизно на 3000 євро.

Популярні новини зараз
40% знижки на продукти: "Ощадбанк" здивував новою карткою та її можливостями Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Олександр не стримує подиву:

"У мене складається стійке враження, що у Вінниці хвиля варварства, або ми повернулися в часи монголотатарского навали ... Люди, що з Вами ?????"

Нагадаємо, Знай.ua повідомляв, що вінницький першокурсник поклав на лопатки злодія.

Як повідомляв Знай.ua, у Вінниці відбулися справжні велоперегони для малечі "Шалені перегони".

Також Знай.ua писав, що Федерація велосипедного спорту Вінницької області та Вінниця мобільна запрошують відзначити 656-й День народження Вінниці у велостилі.