Вінничанка, яка знімала порно з 2-річним сином, отримала умовний термін. Її засудили на 5 ув’язнення, але згодом звільнили від покарання з випробувальним терміном на 3 роки. Таке рішення ухвалив суддя Козятинського міськрайонного суду Вінницької області, йдеться у Реєстрі судових рішень.

26-річна жінка протягом останніх двох років використовувала свого, на той момент, 2-річного сина для зйомки порно. Відео потім продавала на спеціалізованих закритих форумах.

Вартість одного ролика становила від 1,5 до 3 тис. грн. Таких фото і відео вона продала близько 30.

“На її комп’ютері правоохоронці виявили велику кількість фото- і відеоматеріалів порнографічного характеру з її участю. Серед них – файли з малолітнім хлопчиком”, – повідомили в Національній поліції України.

Популярні новини зараз
Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

Жінці загрожувало до 10 років ув’язнення. Відкрили справу про розбещення неповнолітніх, сексуальне насильство і виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів.

Як повідомляв Знай.ua, у Вінницькому СІЗО покінчив з життям підозрюваний у катуванні своїх дітей та розповсюдженні порнографічних матеріалів.

Нагадаємо, Знай.ua писав, що у Києві молодий хлопець повісився на дверях.

Як раніше писав Знай.ua, кіберполіція вивела на чисту воду та затримала жінку, яка використовувала власного 4-річного сина для зйомок у порно.