2 вересня в зоні ООС під Маріуполем російський снайпер поранив Андрія Проценка з Бохоників.

Героя, який відбував службу у 36-й бригаді, негайно відправили до медиків, та під час надання допомоги його серце зупинилось.

Біля дороги, по якій додому востаннє везли воїна, зібрались і стали навколішки сотні людей із лампадками та квітами.

Прощання із Андрієм відбулося 5 травня біля батьківської хати, куди зійшлись односельці, однокласники, друзі та просто знайомі. Дуже багато військових було з окремої радіолокаційної роти радіотехнічної бригади Повітряних сил, до якої кілька років тому прийшов служити за контрактом Андрій.

“Воював Андрій справді героїчно. Він був надійним товаришем, справжнім воїном. Ще жити та жити”, – із сумом сказав заступник комбата.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково
Показати ще

Заупокійне богослужіння за воїном відправили у місцевому храмі апостола і євангеліста Іоана Богослова.

Кілька кілометрів до кладовища труну з його тілом бійці частини Повітряних сил несли на руках, змінюючи один одного. Військовий оркестр, підрозділ почесної варти та салютна група – загиблого вояка поховали з усіма належними військовими почестями.

Як повідомив Знай.ua 20-річний юнак героїчно загинув на фронті.

Нагадаємо, Знай.ua писав про те, що український воїн загинув через нещасний випадок.

Також Знай.ua писав, що загиблого на Донбасі Богдана Ховалка львівяни провели у останню путь.