11 вересня на нерегульованому пішохідному переході неподалік ТЦ Мегамол сталась ДТП за участі автомобіля Honda Civic та пішохода. В результаті автопригоди 21-річний потерпілий госпіталізований у лікарню.

У прес-службі поліції повідомляють, що під колесами автівки Honda Civic опинився 21-річний хлопець, який переходив дорогу по нерегульованому пішохідному переході. За кермом легковика перебував 25-річний вінничанин.

Потерпілого з тілесними ушкодженнями доставлено до нейрохірургічного відділення міської клінічної лікарні.

Автомобіль поміщено на арештмайданчик.

Слідчим відділом поліції відкрито провадження за ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадаємо, Знай.ua повідомляв, що у Вінниці водій суші збив людину.

Як повідомляв Знай.ua у Харкові водій позашляховика збив жінку на переході та втік.

Портал Знай.ua розповідав, що поїздка в маршрутці перетворилася для киянки на пекло.