Пресслужба Вінницької міської ради, повідомляє, що 14 вересня на місцевих жителів чекає низка розваг, присвячених 656-річчю міста. Грандіозне дійство, яке чекає на гостей вже через два дні, було ретельно обдумано організаторами, які намагалися задовільнити потреби всіх вікових категорій.

Особливу увагу приділили локації для розваг літніх людей, в яких свої вподобання і погляд на життя, зокрема на майдані Водограй пенсіонери зможуть не тільки весело провести час, але й знайти однодумців, нових друзів. Також на цій локації проходитиме виставка від Вінницького обласного центру народної творчості. Від Вінницького міського палацу мистецтв виступатимуть хорові та вокальні колективи: Народний аматорський вокальний ансамбль хору ветеранів війни та праці імені Радіона Скалецького, Народний аматорський хоровий колектив "Добродар", Народний аматорський хоровий колектив "Дзвін".

Вже зараз народні ансамблі та колективи ретельно готуються до виступу, адже до Вінниці приїдуть сотні гостей, які очікують на грандіозне дійство.

Ще одна локація, на якій виступатимуть народні ансамблі та діятиме виставка – Територіальний центр соціального обслуговування. Тут проводитимуть майстер-класи зі створення ляльки-мотанки. Також читатимуть гуморески, а гурт «Мальви» виконають декілька пісень.

Діятиме тут й виставка-ярмарок з декоративно-ужиткового мистецтва, де будуть представлені глиняні вироби, різьба по дереву, вироби з соломи тощо. Вінницький обласний краєзнавчий музей представить виставку "Вінниця і вінничани". Для присутніх гратиме муніципальний естрадно-духовий оркестр "ВінБенд".

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua запоріжці "почаклували" на звалищі, тепер не впізнати.

Нагадаємо, Знай.ua писав, що Вінниця відсвяткує День народження, розваги на будь-який смак.

Також, Знай.ua розповідав, що українців запрошують на Vinnytsia Food Fest.