Комунальне підприємство “Вінницяоблводоканал” можуть відключити від електроенергії вже 23 вересня, внаслідок чого Вінниця залишиться без водопостачання.

У компанії інформують, водоканал заборгував за спожиту електроенергію близько 67 мільйонів гривень. АТ “Вінницяобленерго” неодноразово попереджало боржника про припинення електропостачання. З рештою, було подано позов до суду.

АТ «Вінницяобленерго» повідомляє, що будуть зобов’язані на підставі п.7.5 Правил роздрібного ринку електричною енергією, затверджених Постановою НКРЕКП від 14.03.2018р. № 312, повністю припинити передачу електричної енергії починаючи з 05-00 год. 2З.09.2019р.

Таким чином, КП «Вінницяводоканал» для вирішення власних проблем зробило жителів міста заручниками ситуації, яка виникла виключно через несплату водоканалом рахунків за електроенергію, – йдеться у повідомленні на сайті підприємства.

Як повідомляв Знай.ua, навіть якщо споживач відключений від системи централізованого теплопостачання, це не звільняє його від оплати за послуги.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Також Знай.ua розповідав, що у Запоріжжі очікують масове відключення від водопостачання.

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, що у Вінниці подорожчає вода.