Кілька тижнів тому, чоловік зайшовши за незнайомою жінкою в під’їзд одного з будинків, приставив кухонний ніж до грудей жінки та почав вимагати гроші. Та хоч і злякалася, але гроші не віддала. Натомість вдарила чоловіка, а коли двері ліфта відчинились, жінка змогла втекти.

Через якийсь час у цей же день злодій вирішив повторити спробу. На вулиці Академіка Янгеля знову зайшов у ліфт за жінкою. Знову приставив до неї ніж. На цей раз гроші отримав. Та після заяви у поліцію, злодія заьримали.

На суді чоловік провину визнав, розкаявся. Виявилось, що з місць позбавлення волі вийшов у лютому 2019-го. Після звільнення, не маючи паспорта, не маючи місця постійного проживання, він перебивався короткочасними заробітками. Чоловіка покарали ув’язненням на сім років із конфіскацією всього належного йому майна.

Як повідомляв Знай.ua, у Миколаєві 11 вересня невідомі розбили скло в автомобілі "Hyundai" і поцупили з салону, в якій знаходилася велика сума грошей.

Також Знай.ua розповідав, що у Києві на вулиці Кудрявській, невідомі скоїли напад на чоловіка.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Нагадаємо, Знай.ua писав, що у Харкові суд відправив до в’язниці жінку, яка намагалась вкрасти косметику в магазині.