За добробут України, військо і владу молився разом з десятками вінничан, предстоятель ПЦУ митрополит Київський і всієї України Епіфаній. Служба проходила під відкритим небом на території Спасо-Преображенського кафедрального собору.

“Предстоятель Православної церкви України Блаженніший митрополит Київський і всієї України Епіфаній відвідав Вінницю з архіпастирським візитом. Його приїзд приурочений до дня святкування Собору Вінницьких святих, який відзначається щорічно 14 вересня”, - повідомив прессекретар Вінницько-Барської єпархії ПЦУ ієромонах Софроній.

Епіфаній побажав місту “прожити ще не один рік в мирі та злагоді зі своїми ближніми”.

“Нам є за що дякувати Богові, особливо Вінниці, тому що це місто є зразковим для всієї нашої держави. Бажаю влади мудрості і натхнення Святого Духа”, - сказав митрополит.

Предстоятель ПЦУ Епіфаній також взяв участь у відкритті святкування Дня міста на Майдані Незалежності.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua у Вінницю приїде Jerry Heil.

Нагадаємо, Знай.ua писав, що на День Вінниці "розвіяли" пенсіонерів та дітей.

Знай.ua розповів, що реставрацію садиби Михайла Коцюбинського планують провести у Вінниці до 2020 року.