Гайсинські рятувальники нещодавно двічі за ніч виїздили відчиняти двері у помешканнях потерпілих. Про це інформує ГУ ДСНС у Вінницькій області.

До надзвичайників звернулася гайсинчанка і розповіла, що її 8-річний син зостався сам у квартирі. На дзвінки матері він не відчиняє вхідних дверей та не відповідає на телефонні дзвінки. Бійці ДСНС за допомогою спецобладнання відчинили двері квартири, де виявили малого, який міцно спав.

Того ж дня гайсинські рятувальники відчиняли помешкання на вул.Соборній. Там на підлозі було виявлено напівпритомного чоловіка. Він не міг самостійно рухатися через погіршення стану здоров’я. Гайсинчанина на ношах було винесено до карети екстреної медичної допомоги.

Нещодавно Знай.ua писав про те, що в шкільній їдальні отруїлися діти, десятки маленьких одеситів екстрено госпіталізовано.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua Зеленський вручив нагороди українським рятувальникам.

Також Знай.ua розповідав, що Зеленський потиснув руку запорізькому рятувальникові, який виніс хвору жінку з палаючої квартири.