У салоні транспорту не буде чути шуму компресора. А водієві не доведеться лазити на дах, щоб встановити штангу, яка раптом відірвалася від дротів під час руху.

Машину представили на огляд на головній вулиці обласного центру Соборній під час святкування Дня міста. Це вже другий тролейбус, виготовлений на комунальному підприємстві "Вінницька транспортна компанія".

Власні тролейбуси випускають на базі тих, що нині виходять на маршрут. Для цього вивчають і напрацьовують все краще, що є в нових заводських тролейбусах. Так само виготовляють трамваї. За п'ять років зробили десять власних вагонів. Назви електротранспорту вінницького виробництва запропонували пасажири. Вибирали їх на конкурсній основі. На вагонах тролейбуса значиться напис VinLine, трамваях - VinWay.

Як повідомляв Знай.ua, під Вінницею рух поїздів зупинила банда з кусачками.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Також Знай.ua розповідав, що кортеж Зеленського шокував українців.

Нещодавно Знай.ua писав про те, як у Харкові засікли тролейбус без дверей.