Компанія "Олеріт" отримала дофінансування від бюджету Вінниці на реконструкцію входу в Центральний парк.

В інформації на порталі держзакупівель Prozorro не вказано, які саме роботи має провести компанія. Лише зазначаються терміни завершення цих робіт - 15 листопада. У початковому проекті ці роботи не були враховані, а стали необхідними через непередбачувані обставини.

Цікаво, що проведення реконструкції входу до парку, яка мала закінчитися до 10 жовтня 2018 року, було укладено 21 травня 2018 року. Вартість угоди становила 14 млн 699 тис 999 грн. При цьому очікувана вартість тендеру на проведення робіт дорівнювала 17,4 млн грн.

Переможець тендеру “Олеріт”, повинен був зекономити для міського бюджету 2,7 млн, але через нову додаткову угоду, сума витрат на реконструкцію збільшена вже на 2 млн 604 тис 565 грн.

Як зазначено на порталі системи 007, на 29 березня 2019 року ТОВ “Олеріт” отримало фінансування, за основним договором на реконструкцію входу до парку. Згідно з додатковою угодою, 30% суми фірма має отримати авансом протягом 5 робочих днів із дати підписання, решту – протягом 30 днів після закінчення робіт.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

До речі, як повідомляє Clarity Project, з вересня 2016 року ТОВ “Олеріт” уклало 20 тендерних угод на загальну суму 145 млн 482 тис 832 грн. Із них 12 угод на понад 135 млн грн – із департаментом капітального будівництва ВМР.

За інформацією Знай.ua, вінничани не впізнають парк Дружби народів: "нове обличчя" за ціною ваших сліз.

На сайті Знай.ua писали, що міський голова Вінниці підписав меморандум про співпрацю з платформою TechUkraine.

Крім того, Знай.ua писав про те, що вінничан змусять паркуватися по-новому, що потрібно знати.