У Вінниці автомобіль "HONDA CR-V" підполковник поліції конфіскував у місцевого бізнсмена за борги, на що той відреагував досить не звичайно, і вкрав свою машину назад. Місцеві з'ясовують, хто правий у цій ситуації.

Про інцидент стало відомо з соціальної мережі Facebook, де вінничанин Юрій Супріган опубілкував повідомлення з кричущим заголовком "У ментів «вкрали» кредене". Він каже, що поліцейський, який конфіскував машину, подарував її дочці. Пізніше дівчина подала заяву правоохоронцям, що у неї вкрали подаровану батьком машину. В ході слідства з'ясувалося, що авто забрали "за борги", потім власник його забрав, і пізніше її знову "вкрали".

Голова ГО "Комітет безпеки руху" Володимир Черкас, відповів коментар на запис, що справа набула розголосу, і про справу відомо навіть керівник обласного главку Юрій Педос.

За справу взялися спецслужби, які ретельно перевірять всі документи і зроблять висновки за справі. Хто вийде сухим з води, а кого чекає покарання за маніпуляції з машиною буде відомо пізніше.

Нагадаємо, на Волині фура влетіла в переповнений людьми автобус: дикі кадри з місця трагедії

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще


Як повідомляв раніше Знай.іа риттєва карма: у Запоріжжі жінка потрапила в ДТП на краденому автомобілі


Також Знай.іа писав про те, що зумка, набита грошима: у Миколаєві злодії озолотилися на 750 тисяч