У Вінниці оголосили про зміну тарифів на водопостачання та водовідведення про це оголосило комунальне підприємство "Вінницяоблводоканал". Про це йдеться на офіційному сайті КП "Вінницяоблводоканал".

Рішення було принято 17 вересня на засіданні Національної комісії, яка регулює діяльність комунальних підприємств.

За рішенням було укладено такі нові тарифи:

  • централізоване водопостачання - 8,60 грн/м3 без ПДВ; (10,32 грн/м3 з ПДВ);
  • централізоване водовідведення - 5,22 грн/м3 без ПДВ; (6,264 грн/м3 з ПДВ).

Постанова набуває чинності з 1 жовтня 2019 року.

На Вінниці вже змінювали тарифи 1 березня цього ж року.Тоді було встановлено ціну за водопостачання - 9,66 гривень, а за водовідведення - 5, 868 гривень.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Зростання тарифів зумовлено, зокрема, зростанням вартості електричної енергії, мінімальних гарантій в оплаті праці", - повідомляють у компанії.

"Вінницяоблводоканал" має заборгованість в 67 мільйонів гривень, за що їм погрожують відключити енергопостачання. Тому 26 вересня відбудеться сесія КП "Вінницяоблводоканал", а разом з обласною радою, де вони будуть вирішувати питання фінансування, заборгованостей та налагодження господарської діяльності.

Нагадаємо, хоч сядь та плач: харків'яни поскаржилися Зеленському на захмарні тарифи на комуналку

Як повідомляв раніше Знай.ua, попити – до колонки: киян залишать без водопостачання, кому "пощастило"

Також Знай.ua писав про те, що у Києві оголошено "сухий закон": аварія залишила столицю без води, названо список адрес