У Вінниці багатодітна мама, кілька років намагається отримати майно, що належне їй по закону України.

Жінка 2017 народила трійню, молоді батьки з самого народження дітей постійно орендують квартиру, в той час як держава не поспішає виділяти житло. Мама трьох дітей не стала мовчати і написала допис в Instagram, де гнівно і в подробицях описала, як держава піклується про молоді, багатодітні сім'ї, де працює тільки тато.

В "Житловому кодексі України" передбачено, що жінка, яка народила відразу трьох і більше дітей, має повне право позачергово отримати житло. Але на практиці закон не працює.

Молода мама пише, що неодноразово зверталася в різні інстанції, але всюди розводять руками.

"Через місяць, два, я почала писати звернення в мерію, про отримання квартири, але відповідь була, що немає. Пішла далі писати... В адміністрацію президента, міністерство оборони, кабінет міністрів, обласної адміністрації, депутатам, прем'єр-міністру. Але відповідь - немає", - скаржиться Марина.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Молодим батькам на Україні доводиться виживати, змінювати орендовані квартири та найгірше те, що для маленьких дітей - це стрес. А в державі так і не планують, щось змінювати.

Нагадаємо, пийте діти молоко: у Харкові будуть розносити по домівках харчування для малюків

Як повідомляв раніше Знай.ua, діти зникли з класів: на школи в Мелітополі різко повісили замки, що відбувається

Також Знай.ua писав про те, що тут "кують" майбутніх Джобсів: у Харкові відкрили академію програмування для малюків