29 вересня для вінничан пройде під звуки дощу за закритими вікнами. сінь увірвалася до Вінниці і демонструє містянам усі свої погодні примхи.

Вночі 29 вересня над областю пройде дощ, температура повітря складе 13 градусів Цельсія та затримається на ції позначці до самого ранку.

В обідній час над областю дещо потеплішає, але пройдуть короткочасні дощі. Максимальна температура вдень 29 вересня - 18 градусів вище нуля.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня
Показати ще

Вітер очікується змінних напрямків із силою в 4 метри за секунду.

Народні прикмети цього дня.

Суха і тепла погода 29 вересня - буде пізня зима, а сильних морозів, швидше за все, можна не очікувати

Якщо людина народилася 29 вересня, то його талісманом є гранат

Ловили птахів і намагалися передбачити погоду на найближчі місяці. Наприклад, чим більше жиру на кістках у глухаря - тим міцніше морози будуть, згідно з прикметами

Чується грім 29 вересня - зима буде безсніжною.

29 вересня починали стригти овець. Також продовжували заготовлювати капусту на зиму. Зазвичай робили це спільно, влаштовуючи так звані капустяні вечірки. Збиралися у кого-небудь будинку і займалися заготовками, виконуючи пісні, жарти, примовки, розмовляючи на різні теми. Квасили і солили капусту з морквою, яблуками, брусницею, журавлиною.

Нагадаємо, що на вихідних 28-29 вересня в Україні очікується відчутне потепління.

Як повідомляв портал Знай.ua, у неділю, 29 вересня, католики відзначають одне з головних церковних свят - Михайлів день.

Також Знай.ua писав про те, що у неділю температура підніметься до +18... +24 градусів.