Як то кажуть, чим багаті, ... такий фест і проведемо. Неподалік Вінниці, у селищі Тиврів, провели фестиваль картоплі "Картопляфест". Місцеві майстрині показали на що здатні, готуючи вишукані страви, в боротьбі за звання найсмачнішої.

"Картопляфест" проходив на головному майдані селища. Тут пропонували не лише страви, але й різновиди сортів бараболі, а на додачу цілительські властивості такого звичного на українському столі продукту.

У ході фестивалю також було проведено акцію під тематиічною назвою "П'ять картоплин" у якій брали участь усі бажаючі. Зібрані продовольчі товари передадуть малозабезпеченим родинам, одиноким людям похилого віку та дітям сиротам. Окремо зібрали допомогу для бійців на передову.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua Львів перетворився на Ріо-де-Жанейро.

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, що ціни на картоплю в Україні можуть стати захмарними.

Портал Знай.ua повідомляв про те, що Київ "обложили" гламурні бабусі і дідусі-хіпстери.