У Вінниці, за допомоги ініціативної групи, у склад якої входять - організаторка загальнонаціонального конкурсу "Краса країни" Анна Окрема, та перша "Віце-місіс Земна куля 2018", Ірина Келлер, а також Олена Жагловська, яка носить титул "Краса країни 2019" та прессекретарка конкурсу "Краса країни Вінниця 2020" Ольга Сольвар, було розпочато реєстрацію учасниць конкурсу краси.

Реєстрація триватиме до 20 листопада. Участь у конкурсі можуть взяти жінки віком від 25 років (або від 21 за умови наявності дитини), для цього потрібно заповнити анкету на сайті конкурсу.

Як уже писав Знай.ua, київська модель, яку називають українською Кардашьян, опублікувала гаряче фото

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, що "Міс Україна 2019" у рваних джинсах і з короною заявила про небажання спілкуватися українською.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Портал Знай.ua повідомляв як "Міс Україна 2019" спробувала виправдатися за мовний скандал.