Вчора 1 жовтня у Вінниці біля Вежі лежали 86 металевих капканів з надписами "Зроблено в Кремлі". У рамках акції "В'язні Кремля" нагадали вінничанам, що саме стільки українців знаходиться в ув'язненні в Росії.

За словами організаторів акції, 86 політв'язнів досі знаходяться в російських в'язницях і в окупованому Криму за сфабрикованими справами.

Капкани розмістили з закритими щелепами, показуючи, що вони вже схопили свою здобич, а саме українців.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як уже писав Знай.ua, вирваний з путінських катівень моряк розповів, як гнив в "Лефортово".

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, що військовий 93-ї бригади спалив російський паспорт, таким чином показав що потрібно зробити жителям окупованих територій.

Портал Знай.ua повідомляв, що в кулуарах осінньої сесії Парламентської асамблеї Ради Європи український режисер Олег Сенцов зустрівся з президентом Франції Еммануелем Макроном.