У Тульчині, що на Вінниччині, працівників магазину "ФОРА", одразу після відкриття торгової зали, терміново госпіталізували. Постраждалі заявляють, що відкривши магазин спочатку відчули їдкий запах, а вже за 15 хвилин різко погіршився стан здоров’я. Нудота, важкість дихання, печія в горлі, затерплість язика.

Це трапилося 28 вересня, в суботу. П’ятьом працівникам, через 15 хвилин по відкриттю магазину, викликали швидку. Як стало відомо зі слів співпрацівників торгового центру "Європейський", у приміщенні якого знаходиться магазин, у підвальному приміщенні напередодні труїли щурів, проводили так звану дератизацію та дезінсекцію.

Начальник Управління Держпраці у Вінницькій області видав наказ про створення комісії зі спеціального розслідування щодо обставин і причин про груповий нещасний випадок.

Медики бригади невідкладної швидкої допомоги, які госпіталізували постраждалих припустили, що ймовірна причина отруєння токсична дія препарату "Евазід Мекс", саме такі симптоми спостерігаються від дії препарату.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

За інформацією Знай.ua, масове отруєння дітей на Вінниччині: медики озвучили невтішний діагноз.

На сайті Знай.ua писали, що чоловік в Запоріжжі отруївся замороженими продуктами.

Крім того, Знай.ua писав про те, що життя ув'язнених у харківському СІЗО намагалися "підсолодити" жалісливі родичі.