Судовий процес у справі смерті юнака з Вінниці затягують навмисне, впевнена мати загиблого хлопця. Жінка побоюється, що адвокати двох охоронців домагаються полегшення покарання. Бійка в нічному клубі "Планета Мода-Бар" півтора роки тому закінчилася смертю її сина, 23 річного Юрія Матвійчука. Травми не сумісні з життям, син Лесі Панчук отримав біля клубу на Замості півтора роки тому 20 травня, на День Європи. Під дискотекою юнака побили, охоронці закладу, які працювали там неофіційно. Тиждень хлопець лежав у комі та до тями так і не прийшов. Від отриманих травм помер у реанімації.

Наразі мати хлопця висловлює побоювання, що обвинувачені охоронці клубу не визнають своєї вини, й жінка каже, що захист може змінити кваліфікацію злочину на більш легкий.

Вона говорить:

"Мені так пояснили, що захисники хочуть їм поміняти статтю на ненавмисне вбивство, й тоді покарання буде невелике — від 3-х до 5-ти років тюрми. Фактично вони вже відсиділи рік і 4 місяці. А тепер їхні адвокати все роблять, щоб вони якнайменше отримали.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як уже писав Знай.ua, що чоловік в Запоріжжі отруївся замороженими продуктами.

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, як у Харкові підполковник зганьбив честь мундира на всю Україну.

Портал Знай.ua повідомляв, що зізнання харківської душогубки приголомшило Україну.