Хлопчик, який отримав 90%опіків тіла помер у лікарні. Вчора Знай.ua розповідав, що на Вінниччині через ігри з вогнем на горищі власного будинку дворічний хлопчик потрапив у лікарню з опіками всього тіла 90%.

Рятувальниками ДСНС його було доставлено до Ямпільської районної лікарні. На жаль, лікарі не змогли впоратись з таким складним завданням, дитина померла за кілька годин.

Про уе стало відомо від зступника головного лікаря медзакладу Олега Шеремета. Наддзвичайної важкості опіки пошкодили 90% шкіри дитини, у хлопчика був дуже важкий стан.

Рятувальники зазначили:

"На момент прибуття команди, вогонь охопив горище будівлі на площі 50 кв.м. Мати витягла дитину з вогню до приїзду бійців ДСНС" –

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомили в управлінні ДСНС, хлопчик грався зі своїм 4-річним братом на горищі, там і трапилося загоряння. Причиною вважають рятувальники, стали дитячі ігри з вогнем.

За даними Знай.ua, масштабна пожежа спалахнула у селищі Васищеве Харківської області

Як передавав Знай.ua, будинок пенсіонерки згорів до тла на Харківщині.

Крім того, Знай.ua писав про те, що ввечері у селі Нечуївка Ямпільського району сталася пожежа у результаті чого дворічний хлопчик отримав 90% опіків всього тіла.