Осінь поступово спливає, нагадуючи українцям, про настання холодної пори року, а зокрема і опалювального сезону. На Вінниччині три теплопостачальника саботують початок опалювального сезону через несплату боргів.

НАК "Нафтогаз України" повідомляють, що серед виробників та провайдерів тепла є кілька підприємств, які не виконують законодавчі норми. Йдеться про мінімальний рівень розрахунків для отримання газу за спеціальними домовленостями. На Вінниччині боржників троє: два підприємства-боржники знаходяться у обласному центрі, та одне – в Могилів-Подільському.

За інформацією Навтогаз України, через борги, підприємства не зможуть надавати вчасно населенню тепло, та створюють загрозу зриву початку опалювального сезону в Україні. Це ТОВ "Вінницький агрегатний завод", ДП "Теплокомуненерго Маяк" ПрАТ "Вінницький завод "Маяк" і Могилів-Подільське міське КП "Теплоенергетик".

За даними Знай.ua, У садочках Львова - холодильник, опалення у Львові ввімкнуть 4 жовтня.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як передавав Знай.ua, рідне місто Фреймут на Львівщині може залишитися без опалення.

Крім того, Знай.ua писав про те, що з наближенням до опалювального сезону 2019-2020рр зникають економічні підстави для зниження цінових обмежень.