Дріжджі та гральні карти у варенні та жиру, виявили правоохоронці у переданих вінничанкою до охоронюваної зони посилці. Співробітниками "Хмельницького слідчого ізолятору" було виявлено заборонені предмети та відкрито кримінальне провадження за статтею 188 КУпАП - незаконна передача заборонених предметів особам, яких тримають у слідчих ізоляторах, установах виконання покарань. Адміністративне правопорушення, до якого припустилася мешканка ВІнниччини, передбачає відповідальність у вигляді попередження або накладення штрафу до 25 неоподаткованих мінімумів доходів громадян із конфіскацією заборонених предметів.

У пресслужбі Хмельницького відомства зазначають, що охоронці держустанови у черговий раз не допустили потрапляння в СІЗО заборонених предметів. Виявили "привіт" під час перегляду вмісту посилки, яка була передана одному з ув’язнених.

400 грамів сухих дріжджів та 3 колоди гральних карт були заховані в середині жиру та варення. Співробітники СІЗО провели слідчі дії та направили матеріали справи до суду.

Як повідомляв Знай.ua, 6 років за гратами через спілкування в мережі - засудженого жителя Криму епатували в Росію.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, що молода продавчиня у Вінниці "розрахувалася" з боргами моторошною загибеллю

Сайт Знай.ua оприлюдинв інформацію про те, що Сенцов висловився через скандальну "формулу Штайнмайера".