На сайті Вінницької обласної держадміністрації з’явилася інформація про те, що президент України 3 жовтня відзначив роботу двох працівників освіти. Державні нагороди України отримали педагоги з нагоди Дня працівника освіти. Професор Донецького національного університету імені Василя Стуса, доктор економічних наук, Кістерський Леонід Леонідович відтепер носитиме звання ЗАСЛУЖЕНИЙ ДІЯЧ НАУКИ І ТЕХНІКИ УКРАЇНИ. А доцент кафедри Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського Кравченко Павло Миколайович матиме звання ЗАСЛУЖЕНИЙ ПРАЦІВНИК ОСВІТИ УКРАЇНИ.

Згідно Указу Президента:

"За значний особистий внесок у розвиток національної освіти, підготовку кваліфікованих фахівців, багаторічну плідну педагогічну діяльність та високий професіоналізм, Указом Президента України №731/2019 від 3 жовтня 2019 року, двом працівникам освітньої галузі Вінниччини присвоєно почесні звання".

Мерія Вінниці, на своєму сайті також привітала вінницьких викладачів з отриманням почесних відзнак.

За даними Знай.ua, до Харкова їде міністр освіти Ганна Новосад, під прицілом "особливі" школи.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як передавав Знай.ua, Зеленський пообіцяв сільським школам інтернет та більше грошей.

Крім того, Знай.ua писав про те, чи зможуть українці вийти на заслужений відпочинок швидше.