Для початку опалювального сезону у Вінниці, середньодобова температура впродовж трьох днів поспіль має становити нижче +8°C. Крім того, про початок опалювального сезону має бути рішення виконкому Вінницької міської ради.

"Вінницяміськтеплоенерго" повідомляє, що підприємство може розпочати опалювальний сезон у випадку:

"Роз'яснюємо передумови початку опалювального сезону: середньодобова температура зовнішнього повітря протягом трьох днів поспіль повинна бути нижчою за +8 °C і повинно бути прийняте рішення виконавчого комітету Вінницької міської ради щодо початку опалювального сезону. І відповідно до прийнятого рішення теплопостачальне підприємство розпочне подачу послуги з централізованого опалення на будинки споживачів".

Також потрібне відповідне рішення виконавчої ради стосовно початку опалювального періоду в закладах соціальної сфери (школи, дитсадки, лікарні, інші заклади соціального та культурного призначення). Підприємство нагадало, що представники закладів соцсфери мають відправити заявки до КП ВМР "Вінницяміськтеплоенерго".

Пресслужба підприємства зазначає, що не може розпочати опалювальний сезон без відповідних рішень.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, жителі Нового Роздолу на Львівщині вимагають початку опалювального сезону.

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, що українці вигадують нові способи, як не залишитися без пільги.

Сайт Знай.ua оприлюдинв інформацію про те, що в Кабміні розповіли, що буде з комуналкою в опалювальний сезон.