У Вінниці серед білого дня дим і сморід не давав мешканцям дихнути на повні груди. Чоловік вирішив позбутися від непотребу та підпалив сміття на своєму подвір'ї. На купу на своєму обійсці він зібрав зів'яле бадилля з городини та додав побутових відходів. Таким чином вінничанин вирішив навести лад на своєму подвір'ї.

Подія сталася на вулиці Польовій. Мешканці сусідніх вулиць повідомили про задимлення муніцмпальній варті, яка виїхала на місце події та зафіксувала порушення.

На своїй офіційній фейсбук-сторінці, Муніципальна варта м. Вінниці розмістила допис та відео, на якому видно наскільки потужнною дула димова завіса. У повідомленні йдеться:

"Вінничанин вихідними днями навів лад у своєму подвір'ї по вул. Польова, склав відходи рослинного походження та інше побутове сміття (вийшла неабияка купа) і підпалив його."

Дим охопив значну частину міста, у відео видно, як він стелиться з подвір'я вінничанина. За статтею 152 КУпАП, на господаря димового подвір'я було складено протокол про адміністративне правопорушення.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Маштабне спалювання вул. Польова

Вінничанин вихідними днями навів лад у своєму подвір'ї по вул. Польова, склав відходи рослинного походження та інше побутове сміття (вийшла неабияка купа) і підпалив його. Ми додаємо відеофрагмент, з якого чітко видно маштаби задимлення, яке охопило значну частину міста. Дякуємо небайдужим мешканцям, які повідомили про це правопорушення й працівники Муніципальної варти оперативно прибули на місце, на їхню вимогу вогонь одразу загасив господар домоволодіння, на якого врешті було складено прортокол про адміністративне правопорушення за ст 152 КУпАП.

Geplaatst door Муніципальна варта м. Вінниця op Maandag 7 oktober 2019

За даними Знай.ua, будинок пенсіонерки згорів до тла на Харківщині.

Як передавав Знай.ua, львів'яни масово гинуть у "газових камерах".

Крім того, Знай.ua писав про те, що у Запоріжжі дитину пограбували серед білого дня.