У Вінниці по вулиці Київській розпочалося будівництво нового торгового центру. Початок будівельних робіт розпочалося на місці колишнього ринку. На інформаційному стенді біля будівництва вказано, що загальна площа торгового центру буде перевищувати 3,5 тисячі квадратних метрів. Це буде досить потужна конструкція з підвалом, під який вже вирили котлован.

Місцевий мешканець виклав у фейсбук фотографії перших робіт на будівельному майданчику. У групі "Дизайн міського середовища Вінниці" Сергій Бей написав:

"Ну нарешті-то, це сталося! По вулиці Київській на місці Київського ринку, між продовольчими магазинами "АТБ" і "Домашній маркет" і "Ковбаскофф", і в 250 метрах від торгового цента "Гаманець" закладається нова будівля з назвою "Торговий центр". Це якраз те, чого так не вистачає місту! Найближчий продуктовий ринок всього в 3,5 км від цього місця. Зате тепер все місто буде їздити сюди за покупками ... Доведеться вести нову лінію трамвая!"

Незважаючи на іронічний тон допису, багато вінничан бачать доцільність у такому торговому центрі. Тим паче, на великих площах, швидше всього буде запропонована оренда приміщень. А досвід говорить про те, що люди звикли купувати там, де вже раніше були торгові точки.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут
Показати ще

За даними Знай.ua, восени в Україні продовжать заміну паперових грошей на монети.

Як повідомляв Знай.uа, ціни на головні продукти в Україні різко впали, на це чекали роками: що подешевшало.

Також портал Знай.ua писав, про основні тонкощі з оформлення бізнес - плану в Україні.