У Вінницькому апеляційному суді стало відомо, що американець, якого розшукує Інтерпол одружився з вінничанкою. Крейґ Ленґ перетинав кордон щоб " перезапустити візу", як виявилося, що його розшукує Інтерпол за важкі злочини.

Озвучуючи дані справи про арешт до вирішення питання екстрадиції, вінницький суд назвав кілька статей кримінального кодексу Сполучених Штатів, зокрема статті у яких йдеться про крадіжку, розбій та вбивство.

Раніше питання арешту до екстрадиції розглядав Вінницький міський суд., згідно з його рішенням, американцю обрали запобіжний захід цілодобовий домашній арешт. Щоб його дотримуватися, Ленг винайняв квартиру на Коріатовичів, куди перебралася і його дівчина-киянка. У суді стало відомо, що перед судом у Вінниці американець одружився. Шлюб уклали за церковними канонами, бо паспорт жениха забрали на кордоні.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду
Показати ще

Двоє захисників американця доводили, що документи, отримані вінницькою прокуратурою не можна вважати запитом на екстрадицію, це лише дипломатична нота. Адвокати наполягали, що українська сторона не може видавати іноземця, якому загрожує смертна кара, без жодних гарантій про можливість оскарження вироку.

Попри старання адвокатів, Ленґ із залу суду відправився до ізолятора. Там він має пробути до 6 грудня.

За даними Знай.ua, під Вінницею схопили американця, який проливав кров на Донбасі.

Як передавав Знай.ua, усміхнений Сенцов підкорив київський театр: "Спасибі, що з нами".

Крім того, Знай.ua писав про те, що Порошенка засудили за обіцяні мільйони викривачам ворогів Гонтаревої