У Вінниці проведуть неординарну екоакцію. Учасники зможуть не лише допомогти природі, але й закладуть часову капсулу для майбутніх поколінь.

Цікаво, що у капсулі буде знаходитись дані з показниками теперішнього стану екології. Таким чином організатори акції хочуть аби ці показники порівняли у майбутньому. У повідомленні для майбутніх поколінь також залишать заклик берегти довкілля та унікальну природу подільського регіону.

Капсулу планують відкопати через 20 років. Дана акція проводиться з метою звернення уваги вінничан про проблеми з екологією, адже її стан погіршується кожного дня. Тому місто хочуть озеленити.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Ми обрали платани, адже вони чудово зростають в умовах нашої місцевості, не хворіють та мають розгалуджену кореневу систему, а ще виділяють достатньо кисню", - розповів співорганізатори екоініціативи Володимир Ходацький.

Акція розпочнеться 10 жовтня о 12-й годині на Європейській площі.

Нагадаємо, що привіт із минулого: в Україні відкрили капсулу часу

Також портал писав, що Одеса на порозі масштабної катастрофи: "Час кричати SOS", що відбувається

Портал Знай.ua інформував, що другий Армянськ? Над Одесою різко почорніло небо, що відбувається