Під воротам "Вінницяобленерго" почалася акція протесту зранку 11 жовтня. Активісти і містяни вийшли заявити свій протест проти дій ПАТ "Вінницяобленерго" з приводу відключення електроенергії "Вінницяоблводоканалу".

"Увага! Запрошую журналістів та небайдужих громадян на ПОПЕРЕДЖУВАЛЬНУ акцію протесту проти свавілля ПАТ Вінницяобленерго", - йдеться у запрошенні на акцію. У дописі організатора акції Андрія Вербецького зазначено:

"Паразити Поліщук-Григоришин не будуть шантажувати все місто і тримати людей в заручниках ситуації. Будь які фінансові суперечки вирішуються цівілізованим шляхом! Обленерго є стратегічно важливим об’єктом який належить громадянину РФ Григоришену. Директор даного підприємства пан Поліщук являється ручшим паразитом свого господаря. Поліщук є депутатом обласної ради і мав би відстоювати інтереси народу, а сам в свою чергу прислуговує одіозному російському олігархові".

Geplaatst door Andriy Verbetskiy op Vrijdag 11 oktober 2019

Варто зазначити, що через те, що підприємство відключило подачу електроенергії водоканалу, все місто опинилося без води, повідомляє 33 kanal.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Активісти стверджують, що енергетики не мали права цього робити, адже Водоканал є стратегічним підприємством. Окрім того, "Національні Дружини Вінничини" вимагають у гендиректора "Вінницяобленерго" Андрія Поліщука вибачитися перед вінничанами та пообіцяти, що більше таких відключень не відбудеться.

Як повідомляв Знай.ua, вінничани можуть залишитися без води, жарти скінчилися.

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, що у Києві відбулася виставка, присвячена темі Чорнобильської трагедії ARTEFACT: Chernobyl 33.

Сайт Знай.ua оприлюднив інформацію про те, що Вінниця ризикує залишитися без опалення взимку.