В містечку Тульчин Вінницької області 22-річна продавчиня з торгового центру "Європейський" Анастасії Потупайло покінчила з собою через нестачу в касі. Про це передає 33-й.

Рідні Насті вважають, що власниця магазину її оббрехала і довела до самогубства. Її батьків позбавили батьківських прав, тож Настю з дитинства виховувала бабуся Раїса Паламаренко. Подруга дівчини стверджує, що вона жила дуже скромно і працювала в магазині жіночого одягу. За тиждень до смерті Настя зізналася, що їй погрожує власниця магазину - нібито з каси зникли 7200 гривень нестачі і зник товар ще на 15 000 гривень.

"В той злощасний вечір дівчині надходили дзвінки та повідомлення від власниці торгової точки. Вона навіть їздила до бабусі Насті і зятя і тероризувала за ці кошти. Потім, мабуть, взяла двох бандитів і поїхала до Насті. Квартиранток не було на місці. У відчаї Настя стала шукати в Інтернеті публікації про те, як порізати вени і вчинити суїцид. Але коли не вийшло, зачинилися зсередини, взяла шнурок від халата і зачепилася за трубу. Смерть була миттєвою, адже дівчина зламала шийний хребет", - розповіла подруга Насті.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Подруга відзначила, що дзвінки від господині тривали навіть після того, як знайшли труп Насті. Крім того, з її тіла зникли золоті сережки, а в кімнаті пропав паспорт.

Бабуся вважає, що правоохоронці встали на бік бізнесвумен, тому що погано розслідують справу. Сама власниця магазину Тетяна Перенчук не бачить своєї провини в тому, що сталося.
Нагадаємо, на Вінниччині віряни повстали проти попів Путіна, дикі подробиці з "поля бою".

Раніше Знай.ua повідомляв, вінницькі школярі повернулися додому зі страшним уловом, деталі кошмару.

Також Знай.ua писав, під Вінницею знахабнілий малолітка залишив пенсіонера без коліс.