Нещодавно стало відомо, що Вінниця потрапила в 20-ку найбільш дружніх до дітей міст світу за версією UNISEF. Вінницький проєкт дитячого бюджету було відібрано як один з кращих в світі прикладів залучення дітей до міського самоврядування.

Серед українських міст, Вінниця стала єдиною, хто потрапив у фінал міжнародної премії організації, яка відзначить найкращі інновації та незвичайні рішення муніципалітетів, які спрямовані на поліпшення життя дітей і молоді в містах.

Варто відзначити, що міжнародна премія Child Friendly Cities Inspire Awards заснована UNISEF в рамках Всесвітньої ініціативи "Громада, дружня до дітей і молоді". Церемонія нагородження лауреатів відбудеться 17 жовтня в Кельні під час Першого Глобального саміту міст, дружніх до дітей.

Вінницький проєкт був номінований в першій категорії "Участь дітей та молоді в житті міста". Крім України у цій категорії потрапили ще чотири міста - з Хорватії, Угорщини, В'єтнаму та Німеччини. Нагадаємо, що Вінниця пройшла тільки перший етап відбору. Щоб допомогти отримати перемогу українцям можна буде проголосувати до 15 жовтня за посиланням: https://childfriendlycities.org/2021-inspire-awards/vote/

Ось саме відео:

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

За даними Знай.ua, запальні вінничанки "порвали" публіку ефектним виступом.

Як передавав Знай.ua, нахабний злодій пограбував дитячий садок.

Крім того, Знай.ua писав про те, чого хочуть жінки: дівчина Андрія Богдана та Віталіна Ющенко розкрили свої таємні бажання.