Вінниця розпочинає опалювальний сезон у найтепліший тиждень жовтня, мешканці, м'яко кажучи, здивовані. Сьогодні 15 жовтня, на термометрах у Вінниці вдень +22 градуси тепла. Попри те, міська рада Вінниці вирішила розпочати опалювальний сезон 2019-2020 років.

Централізовано подачу тепла для населення розпочне підприємство "Вінницяміськтеплоенерго". Про рішення початку опалювального сезону Вінницька міськрада оголосила ще 10 жовтня.

Очікувалося, що середньодобова температура зовнішнього повітря буде нижчою +8°C. Тому, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України, це показник старту опалювального сезону.

Варто зазначити, що сьогодні, 15 жовтня, метеорологи всіх відомих станцій прогнозують для Вінниці тепло до +22. Окрім того, весь поточний тиждень, за прогнозами метеорологів, Вінницю чекає сонячна погода до +20 градусів.

За інформацією підприємства, "Вінницяобленерго" подає тепло до 1222 будинки. Мешканці міста обурені, адже це неабиякі втрати для міста.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

За даними Знай.ua, було озвучено одну умову отримання субсидій, пощастить не всім.

Як передавав Знай.ua, у новому опалювальному сезоні на мешканців Харкова чекають зміни щодо отримання субсидій на комунальні платежі.

Крім того, Знай.ua писав про те , що у "Нафтогазі" оголосили про підвищення з 1 січня 2020 року, чим це загрожує простим українцям.