На Вінниччині за непристойну пропозицію поліцейському жінку позбавили волі. Кримінальне провадження було відкрито Бершадською місцевою прокуратурою у обвинуваченні у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 369 КК України. У статті кримінального кодексу йдеться, щодо пропозицій, обіцянок або надання неправомірної вигоди службовій особі.

У пресслужбі поліції зазначають, що органом досудового розслідування було зібрано докази, які свідчать про пропозицію надання жінкою триста доларів США начальнику слідчого відділу районної поліції Вінницької області. Хабар жінка намагалася передати безпосередньо, в кабінеті правоохоронця. Жінку затримано "на гарячому".

Як виявилось, батько обвинуваченої був фігурантом кримінального провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху. Жінка намагалася повернути автомобіль, який вилучили у її батька та просила не проводити слідчих дій за участі її батька.

У районному суді, де було розглянута справа вінничанки, жінку засуджено до чотирьох років позбавлення волі без конфіскації майна.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

За даними Знай.ua, в Одесі піймали велику "рибу" у спідниці.

Як передавав Знай.ua, під Києвом школярів годують продуктами "з душком".

Крім того, Знай.ua писав про те, що на Дніпропетровщині спалахнула небезпечна епідемія, медики б'ють на сполох.