У Вінниці підходить до завершення сезон роботи світломузичного фонтану, який впродовж літа був родзинкою міста. "Сезон роботи світломузичного фонтану Roshen завершиться 20 жовтня", - інформують на сайті корпорації.

У день закриття плануються феєричні незабутні заходи, на які запрошують вінничан та гостей міста. Востаннє у цьому році побачити шоу сожна буде 20 жовтня. святкувань та концертів не буде. Попри те, вечірня програма фонтану розпочинається о 20 годині, шоу – о 21 годині.

скрін з сайту Roshen

Варто зазначити, що це найбільший у Європі світломузичний Фонтан із єдиною у світі системою занурення під воду. Фонтан Roshen розташований в руслі річки Південний Буг й має довжину 140 метрів і висоту струменя до 60 м.

Тож після офіційного дня закриття сезону, фонтан "зануриться" за традицією у Південний Буг для зимівлі.

Як повідомляв Знай.ua, у Вінниці закривають фонтан Roshen

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, що джазовий фонтан встановили у Запоріжжі.

Сайт Знай.ua оприлюднив інформацію про те, що Володимир Буряк записав відео на каскаді фонтанів "Веселка", в якому запросив запоріжців відвідати Покровський ярмарок на честь Дня міст.