У селі Пісочин Вінницької області мешканці пропонують безкоштовне житло. У селі мешкає всього 13 людей. Пісочинці готові віддати житло за дарма або за зовсім низькими цінами, аби тільки збільшити кількість населення.

Мешканці села готові на все, щоб врятувати село від вимирання. Зараз тут немає магазину, медпункту та не їздять автобуси, - повідомляє ВінницяОК. Хоча з Вінниці до Пісочина – лише 60 кілометрів, наразі немає жодних знаків, що це населений пункт. У центрі села стоять пусті хати, які чекають нових господарів.

Сільський голова Сергій Соболь впевнений, що село врятувати можна і варто. Він говорить:

"Деякі об’єкти сільська рада віддасть безкоштовно, а інші пусті можна купити за п’ять-вісім тисяч гривень."

Пісочинці впевнені, що відчутність магазинів та автобусів не проблема, якщо в село поїдуть люди, то знову відкриють магазини, медпункт та пустять автобус. Селяни пропонують новим сусідам навіть бізнес, та допомогу у його веденні. Тут можна будувати екологічні та органічні ферми, вирощувати худобу, а у ставку – розводити на продаж рибу.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, лисяче сімейство поселилось на одному з підприємств Харківщини.

Нагадаємо, Знай.ua розповідав під Києвом пожежа знищила гектари кукурудзи.

Сайт Знай.ua оприлюднив інформацію про те, що одеситам запропонували "обміняти" сміття на гроші.