У Вінницькій області, зокрема, в Жмеринці, знову повернуть пам'ятник Остапу Бендеру. Відкриття заплановано на 27 жовтня, з нагоди свята заплановані розваги і дегустація авторських напоїв та юшки.

"Свято "В гостях у Остапа" розпочнеться об 11 годині.

Команда КВН "Шухер" запрошує на літературно-гумористичний, унікально-монументальний круїз "Засідання триває, або Повернення Остапа"

На капітанському містку вокзалу-корабля – сам Великий Комбінатор, Командор – Остап-Сулейман-Берта-Марія Бендер-бей", – повідомляє виконавчий комітет Жмеринської міської ради.

В програмі запланували офіційне відкриття пам'ятника Остапа Бендера, видача Великому Комбінатору паспорту із довічною пропискою.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

На відвідувачів чекає багато цікавого, а саме:

  • причал контори "Роги і копита" (продаж сувенірів);
  • порт "Шанхайський барс" – жартівливі конкурси із серйозними призами;
  • порт "Бендер-Банк" – карбування унікальних монет;
  • портова таверна "Мусік !!! Чи готовий гусік?!!" – дегустація авторських напоїв та юшки;
  • порт "Контора пише" – придбання посвідчень "Великий Комбінатор";
  • "Зіркова гавань" – запрошені зірки;
  • команда КВН "Винницькі міліонери";
  • Олег Філімонов (Одеські джентльмени).

Пам'ятник буде розташовано на площі біля залізничного вокзалу. Раніше пам'ятник було встановлено до 80-річчя написання роману "Золоте теля", в якому згадується Жмеринка.

Нагадаємо, віддали життя за Україну: у рідному місті Зеленського встановлять пам'ятник загиблим на Донбасі героям

Як повідомляв раніше Знай.ua, чистий вівторок для Сковороди: студенти Могилянки в Києві "вмили" обличчя рідної alma mater

Також Знай.ua писав про те, що "Запаморочилося": на Вінниччині вандал розгромив пів кладовища і зробив безглузду спробу виправдатися