У Вінниці, в кінці наступного року в Подільському зоопарку планують побудувати казковий будинок Святого Миколая.

За задумом організаторів, на північній околиці обласного центру повинен розташуватися стилізований офіс головного символу новорічних свят.

Інформація про початок будівництва була розміщена на сайті системи електронних закупівель Prozorro. Замовник будівництва є ВОКСЛП "Віноблагроліс". На виконання запланованих робіт виділили 2,5 млн грн. Крім власних коштів підприємства, фінансуватимуть роботи з державного та місцевого бюджетів.

У зоопарку пояснюють, до будиночка підведуть усі комунікації. Все заради того, щоб гості Святого Миколая не "заморозилися".

Поруч з будівлею розмістять декоративні скульптури всіх знаків зодіаку і встановлять ялинку.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У зоопарку повідомляють, за результатами аукціону, що проходив 22 жовтня, найвигідніші умови запропонувало ТОВ "ЖИВ СІТІ БУД". Свої заявки на участь в аукціоні подали ще шість підприємств. Але їх умови менш сприятливі, ніж ті, що запропонувала перша компанія.

Нагадаємо, експрезидента "Укрбуду" Максима Микитася взяли під варту, але з однією умовою

Як повідомляв раніше Знай.ua, метро не буде? У Дніпрі можуть згорнути будівництво омріяної підземки

Також Знай.ua писав про те, що "Просто читав sms": в Харкові неадекват вивалив причандалля на очах у десятків дітей