На Вінниччині зокема у місті Бар сталася пожежа в багатоповерхівці. На останньому поверсі в квартирі відбулося займання.

Об 11:25 до рятувальників надійшло повідомлення, що горить квартира в п'ятиповерхівці. Повідомили у пресслужбі ГУ ДСНС у Вінницькій області. Коли пожежники прибули на місце події, то вогнем було охоплено домашні речі в одній із кімнат квартири.

"Об 11:25 пожежу локалізовано, а об 11:43 ліквідовано. Під час ліквідації пожежі бійці ДСНС із сусідньої квартири евакуювали вагітну 30-річну жінку. До ліквідації пожежі від ДСНС залучалося 3 чоловіки особового складу та один спецавтомобіль", - зазначають у пресслужбі ГУ ДСНС у Вінницькій області.

Постраждалих немає, причину пожежі з'ясовують, припускають, що інцидент міг статися через не справність електрики.

Нагадаємо, трагедія з "Токіо Стар" не навчила: у Харкові спалахнув готель, кадри переполоху

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляв раніше Знай.ua, у центрі Києва прогримів потужний вибух, є загиблі: перші подробиці трагедії

Також Знай.ua писав про те, що всьому виною бабине літо: на Прикарпатті оголосили "помаранчевий" рівень небезпеки