На Вінничині обурені мешканці села Новоселиця Жмеринського району перекрили дорогу.

Люди розлючені, зокрема тим, що олігархи роблять собі бізнес та вантажівками постіно перевозят зерно, а дороги від такого великовагового транспорту вже розбиті і не ремонтуються.

"Через інтенсивний рух вантажівок трасуться хати і на стінах з'являються нові тріщини. Всю ніч олігархи везуть зерно, а ми не можемо спати. Змушені регулярно ремонтувати стіни. А село щодня ризикує провалитися в катакомби. Таких проблем би не було, якби фури не їздили перевантаженими та була рівна дорога. Але вона ремонтувалась дуже давно, тому зараз тільки суцільні вибоїни, — скаржаться жителі Новоселиці. — Крім самої дороги, страждає і місток. Найближчі мости — Брацлав та Тиврів. Наш — аварійний. Поля, з яких вивозять урожай, зовсім поряд. Звісно, що в Тиврів чи Брацлав ніхто не поїде. А мосту, між районами, скоро буде «кирдик». Така проблема актуальна не тільки для Новоселиці, але і для смт Браїлів. Вантажівки продовжують їздити й там. Зрештою, чи не кожного села Вінницької області".

Схожа ситуація сталася у Жеребилівці Могилів-Подільського району. Місцевий житель скаржиться, що вантажівки зіпсували дорогу, а місцевій владі байдуже

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Я проживаю в селі 26 років й, коли не було важкої техніки, їздили нормально. Тепер не можна взагалі ніяк проїхати. Чотири кілометри суцільного бездоріжжя до траси, а ще 7 — до Кукавки, де млин і олійня, якими ми користуємось. Яма на ямі, розминутись — зась. А коли дощ — то ситуація ще гірша. Люди змушені постійно ремонтувати автівки, "швидка допомога" їде більше години…"- скаржиться чоловік.

В людей вже остаточно терпіння лопнуло, вони мають намір будь-якими засобами, але добитися ремонту доріг.

Нагадаємо, доведеться потерпіти: у Дніпрі тротуар Ліпинського "заморозять" ще на рік

Як повідомляв раніше Знай.ua, траса Одеса-Київ отримає друге життя: чиї мільйони покладуть край стражданням водіїв

Також Знай.ua писав про те, що ремонт завдовжки в "життя": в Одесі планують перекрити важливу вулицю