На Вінничині інспектори знайшли кілька "рукотворних" каналізацій.

Працівники Муніципальної варти Вінниці влаштували перевірки дворів багатоповерхівок. Було виявили кілька дворів, де було облаштовано скидання каналізаційних стоків просто у двори. Про це повідомили на своїй сторінці у Facebook. Знашли каналізації на вулицях Тімірязєва, Широцького та Короленка.

"Вінниця лідирує серед інших міст України як сучасне і комфортне місто. Проте не всі його жителі "додають" комфорту, як до прикладу громадяни, що по вул. Тімірязева у прямому сенсі заливали витоками з власної вигрібної ями подвір'я сусідів, на якому, до речі, розміщено пісочницю для діток", - йдеться у повідомленні варти.

Інспектори склали на порушників протоколи. Та вимагають негайно переробити каналізацію, щоб вона не розтікалась по всьому двору, оскільки це антисанітарія.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, малюк провалився "у прірву", поки мати займалася справами, врятувало лише диво: "Не собаку вигулюєте"

Як повідомляв раніше Знай.ua, у Росії дитина провалився в люк на очах власної матері: моторошне відео облетіло всі соцмережі

Також Знай.ua писав про те, що українців зобов'язали платити за лічильники: що змінилося і скільки здеруть