На Вінничині розшукали 14-річну школярку, що пішла в школу, але там не з'явилася і ввечері не прийшла додому. Христина Голдзінська мешкає в Літинському районі, вона зникла 24 жовтня. Як інформують в обласній поліції, дівчинку знайшли у Києві.

Правоохоронці відразу почали перевіряти вокзали, ринки, громадські місця, опитували друзів та знайомих дівчини. Пізніше до пошуків підключили засоби масової інформації та соціальні мережі.

Поліцейські з'ясували, що дівчина вела переписку в соціальній мережі з хлопецем, що проживає в Києві. Про те, що планує поїхати до нього, Христина розповіла подружці. У п’ятницю, 25 жовтня, столичні поліцейські встановили ймовірне місцепроживання хлопця та знайшли дівчинку в його квартирі.

Дівчину повернули додому, провели з нею профілактичну бесіду та розповіли про наслідки таких легковажних вчинків.

Нагадаємо, українських моряків можуть подати у розшук: адвокат розповів про підступний хід РФ

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як повідомляв раніше Знай.ua, під Вінницею зникла юна красуня, батьки виплакали всі очі: "Знайдіть нашу дівчинку"

Також Знай.ua писав про те, що під Дніпром три дні шукали дитину, батьки збилися з ніг: "йшов на футбол"