У Вінниці з'явилося незвичайне таксі, де пасажири розраховуються піснями.

По місту їздить перше караоке на колесах. Водій Андрій Турко возить людей безкоштовно, але є одна умова, вони повинні виконати пісню. В його плейлисті пісні є на будь-який смак.

Головна мета такого таксі - подарувати людям хвилину слави, відкрити їх потенціал та дати поштовх до змін у житті. Чоловік знімає виконання пісень пасажирами на відео, і з їх дозволу викладає на YouTube-канал.

Андрій Турко є не менш талановитою людиною, він сам пише та співає пісні. В майбутньому планує розкрутити свій канал в мережі, щоб молоді артисти могли получити свій золотий квиток до зірок.

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, у Львові некерований легковик "припаркувався" в будинок, водій не встиг навіть зойкнути: фатальні подробиці

Як повідомляв раніше Знай.ua, у Дніпрі жінку винесли з маршрутки "вперед ногами": скандальне відео

Також Знай.ua писав про те, що головне за ніч: доленосне рішення Зеленського про армію, подорожчання продуктів, Разумков про детектор брехні та зміни для пільговиків