Вінницькі вулиці відтепер охоронятиме герой фільмів та мультсеріалу «Трансформери». Відповідне рішення ухвалила Вінницька міська рада.

Як повідомляється, скульптура у повний людський зріст з’явиться на перетині вулиці Юзвинська та Гніванського шосе. Там буде облаштовано зелену зону для відпочинку містян.

Зовні вінницький трансформер нагадуватиме робота Бамблбі з одноіменного кінофільму. Його представив головний архітектор Вінниці Євген Совінський. За його словами, яскраво-жовтий робот на невеликому постаменті прикрашатиме клумбу.

Вінницький трансформер нагадуватиме Бамблбі

Пропозицію архітектора було підтримано департаментом комунального господарства та благоустрою Вінницької міськради. Про те, як виглядатиме решта майбутнього парку, чиновники не повідомили.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, що КП "Київпастранс" показало свій новий талісман — Київпастрансформера.

Як повідомляв портал Знай.ua, вОдесі люди близько двох годин переставляли з місця на місце машину жінки, яка своєю парковкою блокувала рух трамваїв.

Також Знай.ua писав про те, що водій в Запоріжжі кинув авто прямо під колеса трамвая.