Вінницький окружний адміністративний суд визнав скасував рішення управління Державної міграційної служби України у Вінницькій області про скасування дозволу на імміграцію в Україну, виданого громадянину Росії Володимиру Рябому.

суд
суд

Про це повідомляє "Главком" з посиланням на рішення суду від 8 жовтня.

Суть скандальної справи полягає у тому, що наприкінці січня 2019 року СБУ звернулася до місцевої міграційної служби з поданням скасувати дозвіл на імміграцію в Україну росіянину Рябому, оскільки той активно сприяв порушенню територіальної цілісності країни, зокрема анексії Криму і початку збройної агресії на Донбсасі.

Володимир Рябий, фото: Главком

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За даними спецслужби, протягом 2010-2016 років іноземець здійснював активну громадсько-політичну діяльність на території РФ на посаді керівника структурних підрозділів підконтрольних російській владі організацій "Патріоти Росії" та "Всеросійський народний фронт". Більше того, у 2012 році був довіреною особою скандального кандидата на посаду президента РФ Володимира Жириновського.

Володимир Жириновський, Корреспондент

У травні 2014 року Рябий, як керівник брав участь у проведенні IX всеросійського з`їзду політсили "Патріоти Росії" у Москві, на якому одностайно прийнято постанову про засудження дій української влади щодо територіальної цілісності, підтримано анексію Криму, доручено всім регіональним відділенням організовувати заходи із сприяння терористичним організаціям "ЛНР" та "ДНР".

Незважаючи на вищеперераховані факти, у 2017 році Рябий отримав посвідку на постійне проживання в Україні і перебуває у Вінниці.

Однак на момент ухвалення рішення міграційниками пан Рябий проходив фігурантом кримінального провадження за ч. 2 статті 110 ККУ ("Посягання на територіальну цілісність і недоторканність України"), яке веде Державне бюро розслідувань.

Разом з тим, вінницький суд під час дослідження доказів з’ясував несподівану річ: виявляється, що на початку 2017 року, коли Рябому дали дозвіл на імміграцію в Україну, управління Служби безпеки України у Вінницькій області не знайшло підстав, щоб йому не видати цей дозвіл.

Нагадаємо, вихователька дитсадка нещадно знущався над малюками: жахлива історія, що сколихнула Україну.

Як повідомляв Знай.uа, закрила покаліченого немовляти в кімнаті і пішла: проект "Один за всіх" розбереться в шокуючої історії.

Також Знай.uа писав, таємниці одеського притулку "Світанок" вбили віру в людину, діти живуть в пеклі.