Днями у Вінниці з'явився незвичайний мистецький об'єкт, який здивував містян і змусив замислитися над його значенням.

Про це повідомляє Vежа та публікує фото незвичайного арт-об'єкта.

На фото видно, як поруч із світлофором на перетині з вулицею Коріатовичів на камені присіло янголя з респіратором на обличчі.

Незвичайний арт-об'єкт у Вінниці, Vежа

Незвична невелика скульптура з каменю надихнула містян до пошуку версій, що ж саме хотів сказати втор таким несподіваним мистецьким рішенням.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Янголя у респіраторі, Vежа

Виявилося, що автора скульптури звати Валентин Лагода. За словами митця, цією інсталяцією він хотів звернути увагу на екологічні проблеми міста, країни та взагалі всієї Землі.

Янголятко в респіраторі оселилось у центрі Вінниці. Невеличка скульптура відтепер прикрашатиме одне з найбільш завантажених автівками перехресть міста - біля Староміського мосту. Його автор - місцевий скульптор Валентин Лагода сподівається, що змусить людей, таким чином, переосмислити свій згубний вплив на довкілля.

Geplaatst door Телеканал ВІТА op Donderdag 7 november 2019

Прийшла ідея посадити сюди ангела, який спустився з небес і відразу в респіраторі. Тому що в нас порушена екологія не лише на цьому перехресті, а взагалі у світі, – розповів скульптор.

Як повідомляв Знай.uа Дорофєєва пішла по стопах Грети Тунберг, порушила важливу тему: "Потрібно змінити ситуацію!".

Знай.uа писав, принцесу Бельгії Есмеральду заарештували: усе через экоактивистки Грети Тунберг