На Вінниччині шкільні обіди готують за рецептами переможця проєкту "Майстер шеф".

Про це повідомляє інформаційний портал "Вежа".

У Жмеринській школі №4, що на Вінниччині харчують дітей за збірником рецептів переможця кулінарного шоу “Майстер-шеф” Євгена Клоптенка. За словами Ігоря Івасюк, заступника голови ОДА зміни в шкільному харчуванні здійснюють з огляду на доручення голови українського уряду.

Шкільні обіди готують за рецептами переможця проєкту “Майстер шеф”. Фото Вінницької ОДА

Рік тому у школі №4 повністю змінили раціон для дітей. Тепер кухарі готують обіди для школярів за збірником рецептур переможця кулінарного шоу "МайстерШеф" Євгена Клопотенка. Нове меню є збалансованим, корисним, цікавим для дітей та водночас не вимагає додаткових коштів на закупівлю продуктів чи обладнання.

Шкільні обіди готують за рецептами переможця проєкту “Майстер шеф”. Фото Вінницької ОДА

"За новим меню ми розпочали харчування 1-4 класів. Справа пішла "на ура". Діти мають можливість вибрати, ніхто їм не нав’язує, що саме їсти. З економічного боку ми не несемо більших витрат. На тих самих 12 бюджетних гривень пропонуємо смачні страви",- розповів Михайло Бігун директор Жмеринської ЗОШ №4.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Шкільні обіди готують за рецептами переможця проєкту “Майстер шеф”. Фото Вінницької ОДА

Нагадаємо, манної каші не буде: у школах Франківська наминають обіди від Євгена Клопотенка

Як повідомляв раніше Знай.ua, суп з гарбуза та бурякові макарони: Євген Клопотенко нагодував маленьких вінничан, за вуха не відтягнеш

Також Знай.ua писав про те, що Євген Клопотенко у Франківську розвінчав міфи про шкільне харчування.