У Вінниці на лаву підсудних потрапив поліцейський, який не витримав відмови від перехожого. А відтак, вбив його. Наразі правоохоронцю загрожує 10 років в'язниці. Про це повідомляє прес-служба Державного бюро розслідувань.

Як відзначається, поліцейський запропонував чоловікові бути понятим при вилученні боєприпасів, однак він відмовився. Після цього, поліцейський вдарив його кулаком в обличчя. Останній в свою чергу впав і вдарився головою об асфальт. В результаті інциденту, він помер в лікарні, не приходячи до тями.

Поліція, фото - Нацполіція
Поліція, фото - Нацполіція

"Направлено до суду обвинувальний акт щодо старшого оперуповноваженого сектору кримінальної поліції Київського відділення поліції Вінницького відділу поліції за підозрою в перевищенні своїх службових повноважень, які спричинили смерть людини", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що в одному з сіл Полтавської області у дворі свого дачного господарства 57-річний житель Києва покінчив життя самогубством.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua в Запоріжжі чоловік став жертвою отруйного павука. Інцидент стався в селі Кінські Роздори.

Знай.ua писав, що медики закликають українців відмовитися від використання зеленки і йоду при обробці ран.