У Вінниці впіймали злодійку, яка цупила мобільні телефони з кишень покупців у магазинах. Її злочини потрапили на камеру відеоспостереження, повідомляє місцева поліція.

Як з’ясувалося, жінка – 43-річна мешканка Київщини, яку раніше вже судили за аналогічні злочини. Її вдалося затримати завдяки спостережливості охоронця одного з магазинів: той на камерах відеоспостереження побачив, як зловмисниця скоїла крадіжку телефона в одної з клієнток.

Злочинницю зупинили та викликали поліцію. Пограбовану жінку попросили перевірити її майно.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Прибулі на місце події правоохоронці виявили у крадійки два телефони – один вона викрала у цьому магазині, а інший – у когось раніше. Потерпілій повернули викрадене майно.

Крадійці оголосили про підозру відповідно до ч.2 ст. 185 КК України (крадіжка). Її чекає покарання у виді 5 років тюрми.

Поліція розшукує інших потерпілих від дій спритної злодійки.

Нагадаємо, що одесити розкрили секрет шаленої популярності легендарного Привозу.

Як повідомляв портал Знай.uа, під Запоріжжям, у Мелітополі, п'яна компанія на автомобілі Opel протаранив магазин "АТБ".

Також портал Знай.uа писав, що живих папуг в київський супермаркет "Епіцентр" привозять в коробках з-під печива, перемотану сіткою.